02 June 2011

Menel

jaket garis garis = manel
kaos kaki garis garis = menel
jaket pink = menel
kutekan = menel
krudung abang = menel
krudung ijo = menel
krudung kuning = menel
klambi kuning = menel
sabuk coklat = menel
boliwutan = menel
foto close up = menel
telat = menel
mbolos = menel
nyanyi-nyanyi = menel
leptop-motor-jaket warnane podo = menel
gantungan kunci hati-pink-gede-ada nama gue-nya = menel
wadah leptop pink = menel

wis kabeh wae menel!

dong donge salahku opoto? cerewet banget e dadi wong. aku nganggo opo wae, seneng opo wae kan yo sakkarepku to? kapan e aku tau ngritik seleramu? opo yo aku ngganggu kowe?

yoh yoh ngerti aku sing elit yo. sing ratau salah, sing kabeh kabeh ngerti, sing segalagalagalagalanya. yoh percoyo.

ning yowis to rasah berisik. ngerti ra, nek mung sekali-kali ki rapopo. nek mbendino, mben saat, mben wektu koyo ngono yo aku loro ati lah. padakno aku ra nduwe kuping? padakno aku ra nduwe ati po piye?

wong ki bedo-bedo dul. rasah kabeh mbok padakke koyo kowe.

kakean nyacat ki marakke wong loro ati lho yo. tolong deh dicamkan!

No comments:

Post a Comment

Hai :)
Thank you for reading. Feel free to leave me a comment ya. Anything except spam are welcome. I will definitely reply anything you write for me and visit your site too.